anunturi auto gratuite  
   

Noul Renault Megane Coupe

Adaugat la: 3 Oct 2008
Vizualizari: 02813
Adaugat de: Bary Tags: renaul megane coupe, megane coupe, megane, renault

Noul Renault Megane Coupe
8 imagini
Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe Noul Renault Megane Coupe

În urma recentei introduceri a noului Megane III in 5 usi cu trapa, Renault a lansat la Paris Motor Show varianta Megane Coupe III 2009. Design-erii Renault au facut o treaba minunata transformand terestrul Megane in 5 usi intr-un Megan in 3 usi sport, care intr-adevar are un aspect aparte.Pentru a realiza acest lucru, echipa franceza de design-eri a trebuit sa refaca in totalitate desing-ul Megan-ului din cauza faptului ca doar capota,aripile si farurile sunt impartasite de varianta coupe si hatchback. Mai mult de atat, Megane Coupe este mai jos cu 12 mm, acest fapt dandu-i o imagine mai agresiva.

De asemenea, inginerii de la Renault au modificat si sasiul variantei Megane Coupe pentru o mai mare placere in timpul condusului. Manevrabilitatea a fost imbunatatita datorita intaririi suspensiilor spate si fata a cresterii in diametru a barei antiruliu si , bineinteles, a micsorarii cu 12 mm a inaltimii comparate cu versiunea noului Megane. Ca si varianta in 5 usi, in ciuda faptului ca este mai mare si mai incapator, noul Megan Coupe cantareste mai putin cu o medie intre 8 – 18 kg mai putin decat predecesorul sau.

Configuratiile motoarelor includ unitati diesel in curs de dezvoltare de la 86 la 160 CP in timp ce gama pe benzina va cuprinde varianta 1.6 litri – 110 CP, precum si varianta 2.0 litri – 140 CP si varianta turbo TCe 180 CP. Varianta 2.0 litri – 16 V va fi disponibila inca de la lansare cu cu o cutie de viteza cu 6 trepte, in timp ce transmisia variabila continuu va fi introdusa cu instalatia de putere la o data ulterioara.

Cel mai nou motor pe benzina al brand-ului Renault cu instalatia de putere cu 1.4 litri TCe 130 CP va fi adaugat liniei de productie in primavara anului 2009. In functie de versiune, motorul lui Megane Coupe poate fi gasit la variantele cu 5 – 6 trepte transmisie manuala sau la varianta cu transmisie automata..

via|carscoop.blogspot.com


 
Media a 13 voturi: 3.23

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul
27 Mar 2010
Renault a anunţat preţul pentru Twingo Gordini 133, care va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie.Micul automobil sport dispune de o cromatică albastru metalizat cu două dungi albe “de curse”, un set de jante din aliaj de 17 inch, bare de protecţie redesenate, faruri de ceaţă şi oglinzi laterale cu design special, precum şi spoilere faţă şi spate vopsite în alb.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate