anunturi auto gratuite  
   

Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch

Adaugat la: 9 Sep 2009
Vizualizari: 01388
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: hybrid, lexus, lf-ch, concept

Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch
9 imagini
Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch

Noi fotografii cu Lexus LF-Ch au aparut astăzi pe internet oferindu-ne o imagine clară a compactului cu cinci usi, care urmează să fie prezentat in colecţia de saptamana viitoare de la Frankfurt.

Detaliile ramân limitate şi tot ce stie acum despre noul Lexus hatchback este că acesta dispune de tehnologia hybrid  ce va da nastere unui model care va concura cu BMW Seria 1 si Audi A3.

Lexus LF-Ch va apărea la Salonul Auto de la Frankfurt alături de noua generaţie GS şi modelul LS.

Via|Carscoop


 
Media a 5 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Noul Peugeot 3008 Hybrid4, primul hibrid diesel
24 Aug 2010
Peugeot va prezenta în premieră mondială primul model hibrid diesel, botezat 3008 Hybrid4.Noul crossover combină unitatea turbo diesel de 2.0 litri, ce transmite roţilor din faţă o putere de 163 CP, cu un motor electric cu tracţiune pe spate.Astfel se obţine un consum de combustibil mai redus decât al hibridul tipic.
Bugatti 16C Galibier se pregateşte de producţie
26 Mar 2010
Caracterizat de oficialii VW ca fiind “cel mai exclusiv, elegant şi puternic sedan din lume”, noul Bugatti 16C Galiber atrage din nou atenţia după ce un nou set de poze a apărut la prezentarea media în cadrul Volkswagen Group Evening, eveniment ce s-a desfaşurat în ajunul Salonului Auto de la Geneva, întarind ideea că Galibier este din ce în ce mai aproape de producţie.
Tehnologia BMW ActiveHybrid
14 Aug 2009
Modelele care vor beneficia de aceasta tehnologie sunt BMW X6 şi BMW Seria 7Primele fotografii oficiale, împreună cu datele tehnice pentru modelele hibrid BMW X6 şi Seria 7 au fost postate pe internet astăzi, înaintea debutului lor de luna viitoare de la Salonul Auto de la Frankfurt. Ambele modele beneficiaza de tehnologia ActiveHybrid ce reprezintă o combinaţie intre un motor V8 pe benzină şi un motor electric la Seria 7 şi două motoare electrice la X6.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate