anunturi auto gratuite  
   

Nissan Note aduce câteva modificări pentru anul 2011

Adaugat la: 18 Aug 2010
Vizualizari: 02194
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: nissan, note, tekna, acenta, n-tec

Nissan Note aduce câteva modificări pentru anul 2011

Constructorul auto britanic, Nissan, introduce modelului anului 2011 câteva modificări subtile, precum şi un echipament mult mai performant.În plus, noul Nissan Note va respecta normele Euro 5.

În ceea ce priveşte design-ul exterior, mânerele portierelor sunt acum argintii, iar  ramele geamurilor au fost vopsite într-un negru lucios, pentru versiunile Acenta şi Tekna.Versiunea „n-Tec” primeşte un nou spoiler frontal cu o gardă la sol mai joasă.Cele două culori metalice, roşu şi gri, încheie lista modificărilor exterioare ale lui Nissan Note.

Pentru anul 2011, toate variantele lui Nissan Note vor fi echipate cu sistemul ESP.Versiunea Acenta va beneficia şi de un nou sistem audio cu sloturi USB şi iPod, în timp ce modelul n-Tec va primi un sistem de control climatic, de iluminare şi de ştergere al parbrizului.Şi nu în ultimul rând, sistemul „Intelligent Key” cu funţiile de închidere/deschidere se află pe lista de echipament a lui Nissan Note Tekna.

Nissan spune că noile îmbunătăţiri nu vor aduce nici o modificare a preţului.


 
Media a 2 voturi: 4.50

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Nissan X-Trail SUV, acum şi în Europa
2 Aug 2010
Nissan a lansat versiunea europeană a lui X-Trail SUV, care va ajunge în showroom-uri în luna septembrie a acestui an. Design-ul exterior al lui X-Trail include o grilă redesenată, faruri şi spoiler frontal, alături de bara spate, triple, luminile LED şi setul de jante din aliaj de 17-18 inch.
Noul automobil electric al lui Nissan, botezat Leaf, va fi construit şi în Marea Britanie
18 Mar 2010
Marea Britanie va deveni a treia ţară de producţie a noului Nissan electric, botezat Leaf. Producţia de serie va începe în Oppama, Japonia, în cursul acestui an, urmată de Smyrna, Tennesse şi SUA în 2012.Uzina japoneză din Sunderland, Marea Britanie, va începe producţia în 2013, cu o capacitate anuală iniţială de aproximativ 50.000 de unităţi.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate