anunturi auto gratuite  
   

Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania

Adaugat la: 8 Jun 2008
Vizualizari: 01481
Adaugat de: Endre Szasz Tags: chevrolet aveo, chevrolet

Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania
15 imagini
Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania Chevrolet Aveo in trei usi, disponibil in Romania

A venit vara si importatorii se napustesc asupra noastra cu lansari de modele si versiuni noi. De exemplu in clasa masinilor mici. De exemplu Chevrolet. Si de exemplu Aveo.

Nu orice Aveo, pentru ca versiunea in cinci usi o vedeti deja pe strazi. Ci versiunea in trei usi. Ambele masini sunt produse in Europa, sunt dotate cu un motor de 1.2 litri DOHC care dezvolta 84CP sau cu un motor de 1.4 litri de 101CP.

Partea interesanta la Aveo este ca vine pregatit pentru publicul feminin, versiunea de 1.4 fiind disponibila si cu o cutie automata. Este de mirare cate masini mici nu ofera aceasta optiune, avand in vedere predispozitia cumparatoarelor pentru transmisiile automate.

In ciuda faptului ca motorul de 1.2 are 12CP in plus fata de generatia precedenta, consumul de carburant a fost redus cu 14%. Interiorul este identic cu cel al versiunii in 5 usi, reprezentand un pas inainte fata de modelul anterior.

Chevrolet Aveo este fabricat in Polonia, la uzina FSO din Varsovia, estimandu-se o productie de 10.000 de unitati in 2009. Desi marca Chevrolet se afla in Europa doar de 5 ani, GM spera ca succesul inregistrat in Rusia (cota de piata de 7%) si in Europa Centrala si de Est (crestere de 82% in 2007) ii va permite sa creasca dramatic pana in 2012.


 
Media a 6 voturi: 3.33

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Chevrolet Captiva îşi schimbă înfăţişarea
13 Sep 2010
La standul Chevrolet, în cadrul Salonului Auto de la Paris, se va afla şi noul Captiva facelift, alături de MPV Orlando, Cruze hatchback şi cea mai nouă generaţie a subcompactului Aveo.Versiunea facelift a SUV-ului Chevy, care a fost lansat pentru prima dată în 2006, vine cu un nou set de spoilere, accesorii interioare, precum şi o nouă gamă de motorizări şi transmisii.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate