anunturi auto gratuite  
   

Cayenne Diesel vine in martie 2009

Adaugat la: 16 Jun 2008
Vizualizari: 01187
Adaugat de: Bary Tags: porsche cayenne, porsche, diesel

Cayenne Diesel vine in martie 2009

Salonul Auto de la Geneva, din martie 2009, va aduce cu sine in gama Porsche o prima versiune diesel a SUV-ului Cayenne. Desi oficialii Porsche sustineau acum cativa ani ca nu vor aduce in gama motoare diesel, considerand ca spiritul companiei nu are lagatura cu propulsoarele pe motorina, ultimele prevederi legate de emisiile de CO2 i-au determinat pe acestia sa isi revizuiasca pozitia.

Motorul diesel de pe Cayenne va avea 240 de cai, va fi un V6 si va fi dezvoltat de Audi. Pretul versiunii diesel va fi de 55.000 de euro, Porsche sustinand ca targetul de vanzari va fi de 15.000 de unitati anual.

In prima faza, lansarea unui diesel in gama Porsche trebuia sa coincida cu prezentarea noii generatii Boxster, insa aceasta a fost amanata pentru ca atentia publicului sa nu fie distrasa de la prezentarea de piata a noului model sport de la Stuttgart.

Sursa:AutoMarket.ro


 
Media a 7 voturi: 3.43

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Porsche Timisoara inaugureaza cel mai mare showroom Audi din Romania
12 Nov 2009
Porsche Inter Auto deschide portile celui mai mare showroom auto din România, la Timisoara. Prin finalizarea unei noi investitii de mare anvergura a grupului Porsche, reteaua de dealeri proprii se imbogateste cu un nou si remarcabil membru. Cu o suprafata de 600 mp si o capacitate de 14 modele expuse, Porsche Timisoara este cel mai spectaculos showroom Audi din tara. Investitia se bucura de asemenea, de un service de top, cu echipamente si dotari care respecta standardele Audi AG.
Golf VI primeşte o nouă gamă de motorizări
3 Oct 2009
Disponibil în ambele variante, cu două şi patru uşi, noul VW Golf VI este oferit în SUA în două versiuni de motorizare, o unitate pe benzină de 2.5 litri cu cinci cilindri, care dezvoltă 170 CP şi un TDI de 2.0 litri, care produce 140 CP. Preţurile, ce includ taxele, pornesc de la 12.506 EUR pentru modelele cu motor pe benzină şi cutie de viteze manuala în cinci trepte şi de la 15.
Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester
23 Sep 2008
  Motorul Diesel de 2.0 L,cu 4 cilindri pozitionat transversal de la Subaru este primul de acest fel. Prezentat pentru prima data la Geneva,in expozitia Outback/Legacy,mai devreme in cursul acestui an,Subaru prezinta motorul la Paris in luna octombrie pe 2 alte modele ale sale, hatchback-ul Impreza cu 5 usi si SUV-ul Forester. Ambele modele au drept caracteristica o cutie de viteze manuala in sase trepte,in timp ce motorul este inzestrat cu un nou filtru diesel .
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate