anunturi auto gratuite  
   

Cautare salon

Fetele Salonului Auto de la Sydney
16 Oct 2008
Fetele Salonului Auto de la Sydney
Cu toate ca expozitia de masini internationala australiana din 2008 de la Sydney ( 9-20 octombrie) a fost doar o umbra a ceea ce obisnuia sa fie, cu putine masini de prim rang si multi absenti, inclusiv Audi si BMW, a avut si momentele ei stralucitoare sub forma unor modele frumoase.
Tags: salon, auto, sydney, fete, australia
Noua fatada a lui Mazda BT-50 2009 introdusa in Europa
16 Oct 2008
Noua fatada a lui Mazda BT-50 2009 introdusa in Europa
In urma debutului la salonul auto de la Londra la inceputul acestuia an, Mazda a anuntat lansarea pe piata europeana a variantei cu facelift a camionetei BT-50.
Tags: 2009, europa, mazda bt-50, mazda, bt-50
Honda Insight - Paris 2008
8 Oct 2008
Honda Insight - Paris 2008
Fara indoiala, una dintre stelele de la salonul Mondial de Automobile de la Paris 2008, a fost Honda Insight, un concept hibrid care prefateaza mult asteptatul Prius Fighter. Honda sustine ca va fi cel mai ieftin hibrid de pe piata cand va aparea in salonurile auto in primavara anului 2009.
Tags: honda, insight, paris, 2008, honda insight
Domnisoarele Salonului Auto Paris 2008
8 Oct 2008
Domnisoarele Salonului Auto Paris 2008
  Chiar nu putem spune mai multe despre articolul urmator tinand cont de descrierea exacta pe care titlul ne-o ofera. In alta ordine de idei, nu este vorba despre noi barfind femeile fatale de la Paris Motor Show, dar este vorba despre voi si noi admirandu-le. via|carscoop.blogspot.com
Tags: fete, babes, masini, salon auto, 2008, paris
Audi A1 Sportback Concept
3 Oct 2008
Audi A1 Sportback Concept
La aproape un an dupa ce Audi a dezvaluit conceptul A1 Metroproject Quatro in 3 usi la show-ul auto Tokyo 2007, germanii se tin inca de fleacuri cu al lor proiect minimasina. In acest timp firma din Ingolstadt ne va arata o variant in 5 usi al viitorului rival MINI, la salonul de la Paris.
Tags: audi a1, sportback, concept, audi, a1
Acoperişul Canopy Top aduce un suflu proaspăt în designul decapotabilelor
24 Sep 2008
Acoperişul Canopy Top aduce un suflu proaspăt în designul decapotabilelor
Conceptul 9-X Air este o viziune de design care explorează posibila înfăţişarea a unui viitor Saab decapotabil. Dispune de un acoperiş unic "Canopy Top" - în curs de brevetare - şi de proporţiile compacte ale unei maşini sport, oferind totuşi patru locuri.
Tags: canopy top, saab 9-x air, saab
Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz
23 Sep 2008
Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz
Mercedes-Benz Guard sărbătoreşte 80 de aniCând am construit primul Mercedes cu protecţie specială în 1928, am inventat un principiu care este valabil şi astăzi: protecţie integrală din fabrică.
Tags: mercedes benz, s600, pullman, mercedes benz s600 pullman
Insignia aduce schimbare pentru Opel
22 Sep 2008
Insignia aduce schimbare pentru Opel
• Aerodinamic: coeficient de rezistenţă la înaintare spectaculos de scăzut, de numai 0,27 • Armonios: notele de design exterior se continuă la interior • Sportiv: siluetă de coupé atât în varianta notchback, cât şi în varianta hatchback   Londra.
Tags: opel, insignia, opel insignia
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
30 Aug 2008
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
Salonul Auto de la Moscova care si-a deschis portile in 26 august a oferit ocazia celor de la Renault sa lanseze o noua versiune a sedanului Renault Clio Symbol. Masina va fi comercializata in tari din Europa Centrala si de Est, Rusia, Turcia precum si in Africa de Nord denumita alternativ Symbol sau Thalia.
Tags: renault, clio, symbol, renault clio, clio symbol, renault clio symbol
Noul Ford Ka, dezvaluit oficial!
3 Aug 2008
Noul Ford Ka, dezvaluit oficial!
Cel mai asteptat model de anul acesta isi va face simtita prezenta pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, din octombrie 2008. Fata de modelul precedent, primele imagini oficiale cu noul Ford Ka ne arata o masina mult mai reusita si mai simpatica, desi poate un pic prea cuminte.Au trecut 12 ani (si 1.
Tags: ford, ford ka
Pagina   1 2 3 4 5 6
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate