anunturi auto gratuite  
   

Crash Test Peugeot 308 2007

Crash Test Peugeot 308 2007
3 imagini | 1 video
Ocupant adult
35
 
Ocupant copil
39
Protectie pietoni
19
 

Rezultate test

Ocupant adult Total: 35 puncte |
  Bine
  Adecvat
  Marginal
  Slab
  Foarte slab
Impact frontal sofer Impact frontal pasager Impact lareral sofer
Ocupant copil Total: 39 puncte |
 
Protectie pietoni Total: 19 puncte |

Concluzii:

Impact frontal
Compartimentul pentru pasageri a rămas stabil în timpul impactului. Genunchii soferului au fost bine protejaţi de un airbag montat sub tabloul de bord. Peugeot a arătat că sistemul de airbag-uri protejază de asemenea şi pasagerii cu staturi deiferite decât manechiele utilizate în cadrul testelor, precum şi cele aşezate în alte poziţii. Centura pasagerului a funcţionat excelent, pastrând genunchii acestuia departe de tabloul de bord.

Impact lateral

308 a obţinut maximum de puncte în cazul testelor de impact lateral şi stâlp.

Protecţia copiilor
Airbag-ul de pe partea pasagerului poate fi dezactivat pentru a permite aşezarea cu spatele a unui scaun special în condiţii maxime de siguranţă. Cu toate acestea, informaţiile furnizate către conducătorul auto în ceea ce priveşte statutul airbag-ului nu este clar. Prezenţa punctelor ISOFIX de ancorare pe scaunul pasagerului din faţă şi locurile laterale din spate nu a fost în mod clar marcată.

Protecţia pietonilor
Bara de protecţie a obţinut maximum de puncte oferind siguranţă excelentă picioarelor pietonilor . De asemenea, protecţia oferită de capotă a fost echitabilă oferind siguranţă capului copiilor. Cu toate acestea, siguranţa capului unui adult este puţin pusă în pericol.

Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate